13 december 2023 - Nieuws

Turnvereniging KMG Eendracht 1876 dringend op zoek naar trainers

Turnvereniging KMG Eendracht 1876 uit Maastricht is dringend op zoek naar trainers voor trainingen aan kinderen van 4-16 jaar. In zowel de recreatie groepen als in de talenten en selectiegroep. Voornamelijk op de woensdagavond zoeken ze nog naar trainers, maar andere dagen zijn in overleg mogelijk.

KMG Eendracht is de enige turnvereniging in Maastricht en bestaat sinds 1876. Ze hebben momenteel 200 leden. Tevens een wachtlijst met ruim 80 kinderen.

De vereniging wil het liefst zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid bieden om te turnen. De trainingen worden gegeven in de sportzaal aan de Opalinestraat (in Maastricht) op elke doordeweekse avond en op zaterdagochtend. Dus ben je al woonachtig in Maastricht en omgeving of kom je binnenkort in Maastricht en omgeving wonen of studeren en vind je het leuk om trainingen te geven aan kinderen binnen de turnvereniging dan zijn zij naar jou op zoek. Of weet je wellicht iemand die dit leuk zou vinden? Laat het weten. Dit is uiteraard tegen een vergoeding (afhankelijk van opleiding/ervaring).  Je bent uiteraard ook welkom om een keertje te komen kijken bij een training. Ze zoeken enthousiaste mensen die er gezamenlijk voor willen zorgen dat de kinderen op wekelijkse basis kunnen blijven trainen.

Heb jij interesse?

Ervaring in de turnsport is niet noodzakelijk (wel een pre) gezien er in het huidig kader voldoende turnervaring aanwezig is. Heb je interesse/ weet je wellicht iemand die interesse heeft of wil je meer informatie, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek via info [at] eendracht1876.nl (info[at]eendracht1876[dot]nl) of ga naar https://www.eendracht1876.nl/contact