5 maart 2024 - Nieuws

De sporttalentpas voor topsporters

Limburgse topsporters en talenten kunnen begeleiding, advies en ondersteuning krijgen van Limburg Sport. Op die manier kunnen zij het beste uit zichzelf halen. Weten hoe het werkt? Dat lees je in dit artikel.

Criteria voor de Sporttalentpas

Om de juiste begeleiding, passend advies en goede ondersteuning te krijgen, vraag je eerst een Sporttalentpas van Limburg Sport aan. Om voor deze pas in aanmerking te komen, moet je wel aan verschillende criteria voldoen. Zo moet je geboren zijn in de provincie Limburg, er minimaal vijf jaar wonen of een groot deel van je jeugd hier hebben doorgebracht. De overige criteria vind je hier

Wat zijn de voordelen van de Sporttalentpas?

Als topsporter is de combinatie met onderwijs soms een uitdaging. Limburg Sport kan je hierbij helpen. Daarnaast zijn er financiĆ«le mogelijkheden en worden je sportprestaties volop gepromoot. Volg interessante workshops over voeding en prestatiegedrag. En vind de juiste begeleidings-, advies- en ondersteuningsmogelijkheden. 

Aanmelden voor de Sporttalentpas? Kijk dan op deze pagina.

Wat is Limburg Sport?

Limburg Sport zet zich in voor de sportieve ontwikkeling van Limburgse topsporters en talenten. Ze streven ernaar om het aanbod en de kwaliteit van de infrastructuur voor topsport en talentontwikkeling in Limburg te beheren en te verbeteren. Daarnaast bieden ze begeleiding, advies en ondersteuning aan Limburgse topsporters en talenten. Dit wordt gedaan in samenwerking met partners. Tot slot promoot Limburg Sport de prestaties van Limburgse topsporters en talenten. 

Meer weten? Kijk dan op op de website van Limburg Sport