Studeren en sporten in Maastricht

Ga je studeren in Maastricht en ben je op zoek naar een sportvereniging die bij jou past? Of ben je al student en wil je graag sportief aan de slag? Dat kan! In Maastricht zijn er genoeg sportverenigingen en vele locaties waar je terecht kunt. Van voetbal tot rugby en van fitness tot zwemmen. 

UM Sport

Ga je studeren aan de Universiteit Maastricht? Neem dan een kijkje op Sporten - Maastricht University. Hier vind je al hun aanbod, lees je meer over het universitair sportcentrum en de mogelijkheden om topsport te combineren met je studie. Door lid te worden van UM Sport kun je gebruik maken van aardig wat voordelen. Tijdens de introductieweek – de INKOM – maak je ook kennis met alle sportiviteiten die de stad Maastricht rijk is. Misschien zit er iets voor jou bij?

Zuyd

Studeer je bij Zuyd? Dan kun je goedkoop sporten in Heerlen en Sittard. Studenten in Maastricht kunnen gebruikmaken van het aanbod van UM Sport (zie hierboven). Doe je al aan topsport en wil je je studie graag combineren? Ook daar biedt Zuyd mogelijkheden voor. Lees hierover meer op Studeren en topsport (zuyd.nl)

Sportieve evenementen in Maastricht

Door het jaar heen zijn er verschillende sport- en beweegevenementen in de stad. Hier vind je een overzicht van het aanbod tot nu toe. Aan welk sportief evenement ga jij meedoen?

Misschien ook interessant

Het laatste nieuws